Model DOM

Inceperea productiei in Romania este estimata la sfarsitul anului 2023 / inceputul anului 2024.

Iti prezentam un  kit de casa dom realizat dintr-un material compozit de tip sandwich multistratificat, alcatuit dintr-un polistiren tratat special, de inaltă densitate, plus un sistem de armare alcatuit din plasa si ciment special (investitie proprie).

Pret: 9.900 euro – 47 mp construiti

Avantaje:

 • eficienta termica
 • rezistenta la fenomene naturale extreme
 • cost resus de contructie
 • executie rapida
 • posibilitati nelimitate de design
 • aspect deosebit

Modelul Dom are un diametru de 7.7m, inaltime de 3.65m cu o suprafata utila de cca 47mp. In configuratia standard domul are 3 geamuri si o usa, cu posibilitatea de a adauga atat usi cat si geamuri dupa preferinte.

 • Suprafata cca 47mp
 • Piese total 38 buc
 • Piese zid 28 buc
 • Piese usa 2 buc
 • Piese geam 6 buc
 • Piese tavan 2 buc

Caracteristici (Model Dom)

Tratamentul suprafetei

Mai multe tratamente, cum ar fi o acoperire impotriva razelor UV, sunt suprapuse la suprafata, astfel incat sa imbunatateasca durabilitatea.

Cladire pentru economisirea energiei

Proprietatile ridicate de izolare termica o protejeaza de impactul temperaturilor exterioare, astfel ca are efectul de economisire a energiei, permitand controlul temperaturii interioare cu mai putina energie. Mai mult, forma cupolei face ca pierderile de caldura sa fie foarte mici, sporind in continuare efectul de economisire a energiei.

Rezistenta la acumularea de zapada

Una dintre caracteristicile polistirenului expandat este rezistenta sa ridicata la forta de compresie. In plus, structura solida a cupolei si forma rotunda ii confera o adaptabilitate excelenta atunci cand vine vorba de acumularea de zapada.

Rezistenta la cutremure

Constructia Dom este extrem de usoara si are un centru de greutate scazut, deci este mult mai putin probabil sa se prabuseasca decat cladirile obisnuite. in plus, structura simpla nu are coloane, astfel incat acoperisul nu se va prabusi. Chiar si in cazul tremuraturilor puternice, spatiul din interior ramane in siguranta.

Constructie extrem de rapida

Constructia Dom este construita prin asamblarea pieselor. Fiecare piesa cantareste doar 70 kg, astfel incat munca este usoara si poate fi realizata in aproximativ sapte zile de trei sau patru persoane. (Timpul de constructie va varia in functie de locatie si de vreme.)

Rezistenta la vanturi puternice

Forma rationalizata a cupolei o protejeaza de vantul direct. Mai mult, picioarele pieselor sunt ingropate in siguranta in fundatie, astfel incat sa reziste chiar si la taifunuri foarte violente.

Facilitati

Pret mic de achizitie Icon
Pret mic de achizitie
Cost mic de incalzire Icon
Cost mic de incalzire
Amplasare in orice loc Icon
Amplasare in orice loc
Rapiditate montaj Icon
Rapiditate montaj
Versatilitate combinatii Icon
Versatilitate combinatii
Calitate premium Icon
Calitate premium

Scrie un mesaj

Cerere oferta

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.